O podjetju

Vizitka

 

Naziv podjetja Servisan d.o.o.
Naslov Celovška 179 1000 Ljubljana
Email: servisan@siol.net
Telefon: +386 1 518 12 69
Davčna št: 15472973
Matična št: 6162304000
IBAN TRR SI560201302599507

 

Poslovalnica

 

Poslovna enota Spodnje Gameljne 36, 1211 Ljubljana - Šmartno
Telefon

+386 1 518 12 69

Email info@servisan.si


Kontakt

 

Pisarna: +386 1 518 12 69


Komercialist: Bizilj Miha
Gsm: 040 612 618 (+386 40 612 618)

Komercialist: Bizilj Anže
Gsm: 041 757 522 (+386 41 757 522)

 

Podjetje Servisan nudi izdelke za avtoservisno zaščitno opremo. Med njimi boste našli mila in brisače za roke, vrečke za pnevmatike, zaščite za notranjost avtomobila, PE prevleke za sedeže, prevleke za blatnike z magnetom, odvijalec s folijo za volan, zaščitni karton za tla in razne druge izdelke.

Kje smo

Dostava

Izdelke kupljene pri Servisan d.o.o., vam bomo na izbrani naslov varno dostavili skupaj z našim partnerjem Pošta Slovenije.
Čas dostave je odvisen od izdelka, saj so nekateri izdelki skladiščeni pri nas, nekateri pa pri partnerjih. V vsakem primeru se bomo potrudili, da boste željeno blago prejeli v najkrajšem možnem času.
Za vsak nakup nad 50 €, je dostava po Sloveniji brezplačna, drugače se obračuna po ceni 4 € z DDV

Pogoji poslovanja

Prisrčno pozdravljeni v naši spletni trgovini servisan

 

Predno se boste odločili  v naši trgovini karkoli kupiti vas prosimo, da natančno preberete pogoje poslovanja, kajti ti zavezujejo tako nas kot vas in so temelj dobrega sodelovanja – to pa si oboji želimo.

Ko boste opravili z registracijo ali stopili v drugi korak naročila bomo razumeli, da se z njimi strinjate. Pogoji poslovanja so del pogodbe, ki jo kot temelj nakupa skleneta uporabnik in trgovina takoj, ko je opravite registracijo ali vstopite v drugi korak naročila.

Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

 

Še nekaj osnovnih podatkov o spletni trgovini:

 

Delovni čas spletne trgovine je 24 ur na dan in 7 dni v tednu.
Če želite oseben kontakt pa smo vam na voljo ob delavnikih med 9 do 16 uro.
 

Spletni naslov:

      http://www.servisan.si

Informacije, reklamacije in pomoč pri nakupih:

Telefonska številka:     0038640612618

Elektronski naslov:      info@servisan.si

Naslov za posredovanje sporočila o odstopu od nakupa in za vračilo izdelka je:
servisan d.o.o., Celovška 179, 1000 Ljubljana

Veliko užitkov pri nakupih in predvsem pri uporabi naših izdelkov!

Miha Bizilj, direktor

Nastanek

Na podlagi opazovanj trga v Nemčiji in Italiji, je leta 1995 Jože Bizilj v Sloveniji ustanovil podjetje Jože Bizilj s.p, ki ga je vodil sam. Motivacija za ustanovitev podjetja je bila predvsem zaradi novih potreb po kakovostnejših izdelkih na področju avtoservisne zaščitne opreme in gostinske sanitarne opreme. Tako je podjetje hotelo zadovoljiti potrebe strank in zaradi uspeha, so bili leta 1998 v podjetju zaposleni že trije delavci, sedaj pa pri podjetju sodeluje celotna družina. Podjetje Jože Bizilj s.p. se je leta 2007 preimenovalo v podjetje Servisan.

Ambicije

Podjetje Servisan je od svojega nastanka dosegel veliko. Podjetje je dobilo je zaupanje kupcev kot so Toyota Adria d.o.o., Peugeot Slovenija d.o.o., Porsche Slovenija d.o.o., Citroën Slovenija, Hyunday Avto Trade d.o.o., Autocommerce d.o.o. ter preko 300 manjših kupcev. Zato so ambicije podjetja predvsem širitev na novo in predvsem dostopnejšo lokacijo, ki bo dodatno olajšala pot novim in starim strankam. V podjetju si nadvse želijo stremeti k najkakovostnejšim izdelkom in širitvi obeh segmentov ponudbe ter pridobivati zaupanja novih strank in ohraniti zaupanje starih.

Avtoservisne storitve

Podjetje Servisan nudi izdelke za avtoservisno zaščitno opremo. Med njimi boste našli mila in brisače za roke, vrečke za pnevmatike, zaščite za notranjost avtomobila, PE prevleke za sedeže, prevleke za blatnike z magnetom, odvijalec s folijo za volan, zaščitni karton za tla in razne druge izdelke. Pri izdelkih vedno pazimo, da dajemo le najkakovostnejše izdelke, ki so hkrati primerno cenovno ugodni. Glavni dobavitelji za avtoservisno opremo so Makoter d.o.o., Oberč d.o.o., Papirservis d.o.o., DB Comp d.o.o., Almima d.o.o., Bosio d.o.o., Konem Color d.o.o. ter Horn Bauer in Engelbert Strauss iz Nemčije.

Gostinsko sanitarne storitve

Izdelki za gostinsko sanitarno opremo pa vsebujejo podajalnike brisač, podajalnike WC papirja, milnike različnih tipov in firm, osvežilce zraka, naprave za sušenje rok, čistila in mnogo drugih reči. Za glavne dobavitelje se pri podjetju odločajo predvsem za DB Comp d.o.o., Laborplast d.o.o., Surf d.o.o., Exim Ex d.o.o., Europap d.o.o., Valtex & Co. d.o.o. in Marplast.

Whoops, looks like something went wrong.