O podjetju


Vizitka

 

Naziv podjetja Miha Bizilj s.p.
Naslov Celovška 179, 1000 Ljubljana
Email: servisan@siol.net
Telefon: +386 40612618
Davčna št: 28252845
Matična št: 7159382000
IBAN TRR SI56610000021045952

 

 

Poslovalnica

 

Poslovna enota 1 Spodnje Gameljne 36, 1211 Ljubljana - Šmartno
Email info@servisan.si
Telefon +386 1 518 12 69



Kontakti

Pisarna
T: +386 1 518 12 69


Komercialist: Bizilj Miha
T: +386 40 612 618


Komercialist: Bizilj Anže
T: +386 41 757 522



Podjetje Servisan nudi izdelke za avtoservisno zaščitno opremo. Med njimi boste našli mila in brisače za roke, vrečke za pnevmatike, zaščite za notranjost avtomobila, PE prevleke za sedeže, prevleke za blatnike z magnetom, odvijalec s folijo za volan, zaščitni karton za tla in razne druge izdelke.

Kje smo

Nastanek

Na podlagi opazovanj trga v Nemčiji in Italiji, je leta 1995 Jože Bizilj v Sloveniji ustanovil podjetje Jože Bizilj s.p, ki ga je vodil sam. Motivacija za ustanovitev podjetja je bila predvsem zaradi novih potreb po kakovostnejših izdelkih na področju avtoservisne zaščitne opreme in gostinske sanitarne opreme. Tako je podjetje hotelo zadovoljiti potrebe strank in zaradi uspeha, so bili leta 1998 v podjetju zaposleni že trije delavci, sedaj pa pri podjetju sodeluje celotna družina. Podjetje Jože Bizilj s.p. se je leta 2007 preimenovalo v podjetje Servisan.

Ambicije

Podjetje Servisan je od svojega nastanka dosegel veliko. Podjetje je dobilo je zaupanje kupcev kot so Toyota Adria d.o.o., Peugeot Slovenija d.o.o., Porsche Slovenija d.o.o., Citroën Slovenija, Hyunday Avto Trade d.o.o., Autocommerce d.o.o. ter preko 300 manjših kupcev. Zato so ambicije podjetja predvsem širitev na novo in predvsem dostopnejšo lokacijo, ki bo dodatno olajšala pot novim in starim strankam. V podjetju si nadvse želijo stremeti k najkakovostnejšim izdelkom in širitvi obeh segmentov ponudbe ter pridobivati zaupanja novih strank in ohraniti zaupanje starih.

Avtoservisne storitve

Podjetje Servisan nudi izdelke za avtoservisno zaščitno opremo. Med njimi boste našli mila in brisače za roke, vrečke za pnevmatike, zaščite za notranjost avtomobila, PE prevleke za sedeže, prevleke za blatnike z magnetom, odvijalec s folijo za volan, zaščitni karton za tla in razne druge izdelke. Pri izdelkih vedno pazimo, da dajemo le najkakovostnejše izdelke, ki so hkrati primerno cenovno ugodni. Glavni dobavitelji za avtoservisno opremo so Makoter d.o.o., Oberč d.o.o., Papirservis d.o.o., DB Comp d.o.o., Almima d.o.o., Bosio d.o.o., Konem Color d.o.o. ter Horn Bauer in Engelbert Strauss iz Nemčije.

Gostinsko sanitarne storitve

Izdelki za gostinsko sanitarno opremo pa vsebujejo podajalnike brisač, podajalnike WC papirja, milnike različnih tipov in firm, osvežilce zraka, naprave za sušenje rok, čistila in mnogo drugih reči. Za glavne dobavitelje se pri podjetju odločajo predvsem za DB Comp d.o.o., Laborplast d.o.o., Surf d.o.o., Exim Ex d.o.o., Europap d.o.o., Valtex & Co. d.o.o. in Marplast.